CERASEAL™ – Lackbehandling

Bättre än vax, billigare än ett lackskydd

Ceraseal™ är en keramisk lackbehandling som gör din bil lättare att tvätta och som också erbjuder ett långt mer hållbart skydd än vax. Behandlingen gör lacken vattenavvisande och smutsen får därigenom svårt att fästa på ytan. Behandlingen är mycket tålig och klarar avfettning utan att dess livslängd förkortas. Din bil kan behandlas med Ceraseal™ oavsett skick men vid behov kan man komplettera behandlingen med polering för att ta bort mindre repor.

Så skyddar Ceraseal™

Ceraseal™ skapar ett mycket slitstarkt och transparent ytskikt av kiseldioxid (SiO2) som ger en vattenavvisande yta. Detta ytskikt täcker de mikroskopiska porer som finns i lackens yta och förhindrar därigenom smuts från att tränga in i lacken. Effekten blir ett gott skydd och en mer lättvättad bil i upp till 12 månader – ett betydligt mer långvarigt skydd än vax.

Miljövänlig produkt

Ceraseal™ är en till 100% organisk produkt, helt fri från nanopartiklar. Behandlingen är baserad på mineralen kisel som är en av de vanligast förekommande mineralerna på jorden.

Easy to Clean

Ceraseal™ ger din bil en vattenavvisande yta som gör att vatten pärlar sig och smutsen får svårare att fastna. Detta gör bilen lättare att tvätta och du behöver inte tvätta den lika ofta.

Egenskaper för Ceraseal™ – Lackbehandling

Skicka en förfrågan    PPS Original lackskyddPPS Ceramic lackskyddPPS GlasPPS FälgPPS Textil/LäderCeraseal lackbehandlingSkyddsfolie