Solfilm bil

Solfilm på bilen i Täby. Välj toningsgrad på din solfilm när du lämnar in bilen – boka online.2024-06-13T12:41:30+02:00

Se lediga tider och boka direkt online!

Solfilm bil – dina 5 skäl 

Söker du efter solfilm bil och bor nära Stockholm är du välkommen till oss på Waxdepån. Vi har över 20 år i branschen och håller till i Arninge i Täby.

Tonade rutor ger minskad UV-strålning & svalare bil

99 % av UV-strålningen elimineras med tonade rutor och dessutom tas upp till 57 % av instrålningsvärmen bort. Det är inte bara passagerarna i baksätet som drar nytta av effekten, även förarmiljön blir bättre då klimatanläggningen inte behöver tillföra lika mycket kall luft vid soliga dagar.

Solfilm bil i Stockholm

Solfilm bil? Scrolla ned för att se vilken toningsgrad som passar till vilka behov.

Solfilm bil som splitterskydd

Solfilm gör bilglaset svårare att krossa på din bil och fungerar också som ett splitterskydd. Detta minskar risken för glassplitter i bilen vid kollisioner eller sk. ”smash and grab”-inbrott.

Solfilm bil – snyggt och bekymmersfritt

Med tonade rutor får du ett snyggt, bekymmersfritt sol- och insynsskydd. Inga skramlande plastskivor eller lösa solskydd som ramlar ner. Rengöring sker som vanligt med solfil på bilen och rutorna kan hissas upp och ner utan att filmen skadas.

Solfilm ger behagligare mörkerkörning

Genom det minskade ljusinsläppet i bakrutan bländas man inte lika mycket av ljusen från bakomvarande bilar.

Solfilm på din bil med sju års garanti

När du tonar rutor hos Waxdepån så är samtliga filmer är belagda med extra kraftigt repskydd och vi lämnar hela 7 års garanti.

Vilken solfilm ska jag välja?

Du söker efter solfilm bil och sedan kommer nästa fråga hur väljer jag rätt toningsgrad? Fundera över ditt syfte och klicka sedan i bilden nedan för att finna rätt solfilm för ditt behov. I vår butik i Arninge finner du en solfilmsredovisning där du kan få hjälp och själv se de olika alternativen och dess effekt. Priset för solfilm är det samma oavsett ton. Boka solfilm för din bil idag!

Vilken solfilm ska du välja?
Ingen solfilm
Ingen solfilm
HP 50%
HP 50%
HP 30%
HP 30%
HP 20%
HP 20%
HP 15%
HP 15%
HP 5%
HP 5%
previous arrow
next arrow
Ingen solfilm
HP 50%
HP 30%
HP 20%
HP 15%
HP 5%
 

Tänk på att bilderna endast visar en enklare jämförelse mellan de olika alternativen. Exakt vilken effekt du får med de olika toningarna upplever du bäst i vår butik. Välkommen in till oss på Waxdepån.

Vanliga frågor & svar

Monterar ni solfilmen på utsidan?2023-01-31T22:34:38+01:00
Nej all solfilm monteras på insidan av rutan i hela stycken och således utan skarvar.
Hur lång tid tar det?2024-06-11T10:45:13+02:00

Det vanligaste är att vi behöver din bil ca 5 timmar för att montera solfilmen. För vissa modeller kan längre monteringstid krävas. Notera att vi erbjuder lånebil under tiden vi har din bil inne.

Hur mörk solfilm skall jag välja?2024-03-04T11:16:11+01:00

Det beror helt på vad du vill uppnå. Läs här om de olika typerna vi erbjuder. Vi hjälper dig självklart med ditt val. I vår butik kan se prover på de olika filmtyperna samt se vilken film vi lagt på våra egna bilar. Välkommen in!

Vilka garantier gäller?2022-11-07T21:46:08+01:00

Vi lämnar 7 års garanti på film och montage.