Lackskydd, rekond eller solfilm? Skicka en förfrågan
  HelrekondsprogramRekond MiniRekond UtvändigtSkyddsprogram med PPSVaxprogramPolering lackPolering strålkastareLuktsaneringTextil/Läderrengöring


  PPS Original lackskyddPPS Ceramic lackskyddPPS GlasPPS FälgPPS Textil/LäderCeraseal lackbehandlingSkyddsfolie  Vad kunderna säger

  Waxdepån
  Utmärkt
  4.8
  Tack, duktiga och serviceinriktade Waxdepån för ytterligare ett fantastiskt jobb. Den här gången fick ni nog slita extra mycket men om det kan vara någon tröst så ser jag verkligen ansträngningen och imponeras av resultatet.
  Körde maxpaket! Suveränt, proffsigt! Och väldigt trevliga.Föreslår alltid Waxdepån för vänner & bekanta.Såå Nöjda!
  De har behandlat mina bilar under många år och har alltid gjort ett proffsigt jobb. Att de dessutom har så trevlig personal och fina fria lånebilar förhöjer upplevelsen ytterligare.
  Svar från ägaren: Hej Gunnar, vi uppskattar verkligen att du kommer tillbaka till oss år efter år, tack för ditt förtroende. Hoppas vi ses om 18 månader igen. Trevlig sommar!
  Proffesionellt utfört jobb och trevlig personal, ett plus är också att man får låna en bil under tiden jobbet utförs. 😃👍
  Svar från ägaren: Tack Richard, kul att du är nöjd med vårt jobb. Välkommen igen!
  Topp jobb o service , bilen ser ut som ny .Detta är min 3 eller 4 gång som bilen är behandlat och jag är mycket belåten
  Svar från ägaren: Vi är så tacksamma för att du kommer tillbaka och fortsatt är lika nöjd, det är det bästa betyg vi kan få. Tack för att du berättar det för oss. Välkommen igen när det är dags.
  Bra produkter. Proffsiga människor. Vad mer kan man begära? Jag kommer återkomma för en keramisk lackförsegling. 👍🙂
  Svar från ägaren: Tack Martin, kul att du gillar våra nya produkter och vår service. Varmt välkommen igen!
  Proffsig personal och väl utfört jobb!Att man underlättar genom att ha lånebilar gör att det är väldigt smidigt lämna in bilen.Och fantastiskt hur mycket lättare det sedan är att hålla bilen fin!
  Svar från ägaren: Tack Johan för att vi fick hjälpa dig med din bil. Kul att du är nöjd med både din behandling och vår service. Välkommen igen!
  js_loader