Skyddsfolie

Ett osynligt skydd mot synliga skador med foliering

Waxdepån erbjuder ett slitstarkt skydd mot repor på bilens mest utsatta ställen med en smart och näst intill osynlig folie som tål både avfettning och solljus. Skyddsfolien är UV-beständig i upp till sju år och går att demontera när det blivit dags att sälja bilen. Folien går att applicera på alla lackade ytor. Här följer några exempel på utsatta ytor som vi på Waxdepån brukar skydda. Fråga också gärna om pris på att skydda andra lackade ytor.

På bilderna nedan ser du markerat i grönt hur den transparenta folien placeras. Notera att placeringen kan anpassas något baserat på bilmodell.

Dörrkantsfolie

Dörrkantsfolie

Skydda den känsliga dörrkantslacken genom att förstärka med en transparent folie. Folien tar smällen och skyddar dörrkanten mot oönskade repor och skador.

Pris 125 kr, inkl. moms, per dörr.

Handtagsfolie

Handtagsfolie

Dörrhandtagsfördjupningen är ett utsatt område för repor från naglar, ringar och annat. Skydda ytan med vår anti-scratch-folie som appliceras för att skydda just detta område

Pris 150 kr, inkl. moms, per dörr.

Instegsfolie

Skyddsfolie insteg dörr

När du, eller dina passagerare, kliver i och ur bilen så passerar fötterna insteget. Varje gång. Skor och grus kan lätt göra repor. Instegets lack skyddas effektivt med den näst intill osynliga skyddsfolien.

Pris 300 kr, inkl. moms, per insteg.

Instegsfolie

Skyddsfolie insteg bak

Den målade stötfångaren får lätt repor och skador. Genom att applicera en skyddsfilm minskas risken för repor på lacken när väskor, barnvagnar eller hundar lastas in i ditt bagageutrymme.

Pris 800 kr, inkl. moms

Instegsfolie

Glaslucka skyddsfolie

Skydda glasluckan genom att förstärka med en transparent folie. En glaslucka med skyddsfolie står emot stenskott betydligt bättre än ett utan. Notera att hos många försäkringsbolag så inkluderas inte glasluckan i glasförsäkringen utan klassificeras om en vagnskada. (Kontrollera med ditt försäkringsbolag.)

Pris fr. 3000 kr, inkl. moms.

Instegsfolie

Takkantsfolie

Takkanten är ett område som ofta får stenskott. Genom att applicera en skyddsfolie på denna yta minskar risken väsentligt för skador.

Pris 1300 kr, inkl. moms.

Instegsfolie

Strålkastare

PPF skyddsfolie kan med fördel appliceras på dina strålkastare. Att behöva byta en strålkastare är en kostsam historia. Skyddsfolien minskar risken för stenskott och skyddar mot oxidation.

Pris fr. 1400 kr, inkl. moms, per par.

Instegsfolie

Laddlucka

Lackytor vi berör ofta utsätts för högt slitage. Idag tankar vi bilen varje dag vilket gör laddluckan till en utsatt yta. Vi ser ofta repor på laddluckan, repor som kan undvikas genom att applicera PPF skyddsfolie på luckan. För ett säkert skydd erbjuder vi en heltäckande foliering av laddluckan.

Pris 800 kr, inkl. moms.

Instegsfolie

Laddlucka

Lackytor vi berör ofta utsätts för högt slitage. Idag tankar vi bilen varje dag vilket gör laddluckan till en utsatt yta. Vi ser ofta repor på laddluckan, repor som kan undvikas genom att applicera PPF skyddsfolie på luckan. För dig som vill ha ett litet enklare skydd kan du välja att skydda del av laddluckan.

Pris 400 kr, inkl. moms.

Skicka en förfrågan    PPS Original lackskyddPPS Ceramic lackskyddPPS GlasPPS FälgPPS Textil/LäderCeraseal lackbehandlingSkyddsfolie