Att äga en elbil innebär att man är medveten om hållbarhet och miljö, men det är inte bara bilens prestanda som spelar roll. Att sätta solfilm på bilens rutor är ett enkelt sätt att ta bilens funktion och estetik till nästa nivå.

Solfilm skyddar inte bara mot solens strålar, det hjälper också till att hålla bilen svalare genom att reflektera solens värme. Detta kan bidra till att sänka luftkonditioneringskostnaderna och förlänga batteritiden.

Säkerhet är också en viktig faktor när det gäller bilrutorna. Solfilm kan hjälpa till att hålla ihop rutorna vid en krock, vilket kan minska risken för skador på föraren och passagerarna.

För den som önskar mer privatsfär i bilen, så kan solfilm ge bilen en mer privat känsla genom att minska mängden solljus som tränger igenom rutorna. Väljer du någon av de mörkare filmerna så är det dessutom svårare att se in i bilen, vilket många uppskattar.

Sist men inte minst, solfilm kan ge bilen en sportigare och mer exklusiv look. Det är ett enkelt sätt att göra din elbil till en personlig uttrycksfull bil.

Så om du äger en elbil och letar efter ett enkelt sätt att förbättra bilens prestanda, säkerhet och estetik – tänk på att sätta solfilm på bilens rutor.

Välkommen till oss på Waxdepån – vi finns i Arninge (Täby) norr om Stockholm.

Gör något för din bil idag!

Ring oss så bokar vi in en tid.

…eller skicka en förfrågan

(Vi delar inte dina uppgifter med någon.)