Solfilm är inte bara en estetisk uppgradering för din bil; det har också praktiska fördelar som att skydda interiören och minska värmeinflödet. Men vilken typ av solfilm ska man välja, och vad bör man tänka på?

Vilken solfilm ska jag välja?

Valet av solfilm beror på vad du vill uppnå. Vi erbjuder olika typer av toningsgrader och hjälper dig gärna med ditt val. Vi har även prover och exempel på våra egna lånebilar för att ge dig en bättre uppfattning. Vill du se grafiskt exempel kan du göra det här!

Det är ingen skillnad i pris på de olika toningsgraderna.

HP 50% – används främst som en styling produkt som ger en lite ”rökig look”.
HP 30% – används främst som en styling produkt som ger en lite ”rökig look”.
HP 20% – används ofta till sedanbilar samt på större familjebussar där man vill ha ett bra sol/värmeskydd.
HP 15% – ger ett mycket bra insynsskydd och är den absolut populäraste solfilmen.
HP 5% – ger det absolut bästa insynsskyddet. Kan dock uppfattas som besvärande vid mörkerkörning samt i parkeringsgarage.

Tidsåtgång och montage

Vi vill ha din bil i max ett dygn för att montera solfilmen. Det är viktigt att notera att all solfilm monteras på insidan av rutan, i hela stycken och utan skarvar.

Garantier

Vi erbjuder en 7-års garanti på både film och montage, vilket ger dig en extra trygghet.

Att installera solfilm på din bil är inte bara en fråga om estetik. Det har också praktiska fördelar som att skydda bilens interiör och minska värmeinflödet. Med en 7-års garanti från Waxdepån kan du känna dig trygg med ditt val.

Gör något för din bil idag!

Ring oss så bokar vi in en tid.

…eller skicka en förfrågan
    HelrekondsprogramRekond MiniRekond UtvändigtSkyddsprogram med PPSVaxprogramPolering lackPolering strålkastareLuktsaneringTextil/Läderrengöring


    PPS Original lackskyddPPS Ceramic lackskyddPPS GlasPPS FälgPPS Textil/LäderCeraseal lackbehandlingSkyddsfolie    (Vi delar inte dina uppgifter med någon.)