Upptäck framtidens bilvård med PPF, självläkande folie

Köp av en ny bil kan idag vara en rejäl investering, i synnerhet om bilen är en av de mer modernare elbilarna. Då pratar vi om investeringar på både 600 och 900 tusen kronor. Vi tar dagligen hand om både Porsche och Tesla Y och deras ägare är högst medvetna och vill att bilen ska hålla i många år. För egen del och för att man önskar att andrahansvärdet ska hålla i sig. Det blir därför extra  viktigt att skydda lacken mot dagens alla utmaningar. Från små stenskott på landsvägen till irriterande repor i stadsmiljön, det är lätt att din bil samlar på sig märken som minskar dess värde. Men tack vare modern teknik och innovativa lösningar som självläkande folie, kan du nu skydda bilens utsatta ytor. Waxdepån står i framkant med sitt erbjudande om PPF (Paint Protection Film), en revolutionerande produkt som skyddar din bil utan att knappt synas.

Vad är självläkande folie?

Självläkande folie, eller PPF, är en transparent skyddsfolie designad för att skydda bilens lack mot yttre skador som stenskott, repor, och andra former av nötning. Det unika med denna folie är dess förmåga att ”läka” småskador av sig själv. När folien utsätts för värme, till exempel från solljus eller varmt vatten, kan den återgå till sin ursprungliga form och därmed ”radera” repor och märken.

Fördelarna med PPF från Waxdepån

Omfattande skydd

Waxdepån använder sig av marknadens ledande PPF som erbjuder en oslagbar hållbarhet och skyddsnivå. Denna folie är inte bara motståndskraftig mot repor och stenskott, utan skyddar även mot skadliga UV-strålar, kemikalier, och korrosion. Det betyder att din bils lack inte bara ser bättre ut längre, utan också är skyddad mot de element som kan orsaka långsiktig skada. Värt att veta är att detta kan kombineras med vår keramiska lackskyddsbehandling.

Estetiskt tilltalande

Trots sitt kraftfulla skydd är PPF från Waxdepån nästan omöjlig att upptäcka med blotta ögat. Folien är extremt transparent och påverkar inte bilens ursprungliga färg eller design. Detta gör den till ett idealiskt val för bilägare som inte vill kompromissa med sitt fordons estetik för att uppnå optimalt skydd.

Långvarigt värde

Att investera i PPF från Waxdepån är att investera i din bils framtida värde. Genom att bevara lackens skick hjälper du till att upprätthålla bilens andrahandsvärde. Dessutom kan du spara pengar på lång sikt genom att undvika dyra reparationer och omlackeringar som blir nödvändiga efter skador från vardagens användning. Har du leasingbil så är detta att rekommendera.

Professionell installation

När du väljer Waxdepån för din PPF-installation, kan du vara säker på att du får en tjänst som är lika imponerande som produkten. Vår personal är utbildade och erfarna i att applicera folien med precision och omsorg, för att säkerställa perfekt resultat varje gång.

Sammanfattning

Waxdepån erbjuder en skydd för utsatta ytor med  PPF. Denna självläkande folie representerar det bästa inom modern bilvårdsteknologi, och erbjuder ett skydd som bevarar din bils skönhet och värde. Oavsett om du kör genom stadens gator eller längs öppna landsvägar, kan du lita på att ditt fordon är mer skyddat med det allra senaste inom lackskydd.

Gör något för din bil idag!

Ring oss så bokar vi in en tid.

…eller skicka en förfrågan
    HelrekondsprogramRekond MiniRekond UtvändigtSkyddsprogram med PPSVaxprogramPolering lackPolering strålkastareLuktsaneringTextil/Läderrengöring


    PPS Original lackskyddPPS Ceramic lackskyddPPS GlasPPS FälgPPS Textil/LäderCeraseal lackbehandlingSkyddsfolie    (Vi delar inte dina uppgifter med någon.)