Keramiskt lackskydd på en ljusgrå Tesla

I år har vi lagt rekordmånga Keramiska behandlingar. Några bilmärken som sticker ut, där bilens ägare väljer att lackskydd sina nya bilar, är Tesla. Därefter kommer Volvo och Volkswagen. Värt att notera är att just nu så är den mest sålda bilen just Tesla.

Vad är keramiskt lackskydd?

Keramiskt lackskydd är en högteknologisk lösning för att bevara din bils glans och skydda den mot yttre väder påverkan. På Waxdepån använder vi PPS® Ceramic, det senaste inom keramisk lackskyddsteknologi, som erbjuder ett effektivt skydd inte bara på lacken, utan även på plast och aluminiumdetaljer som ofta är oskyddade​​. Vårt keramiska lackskydd kan även läggas på stenskottsfolie (PPF) och ger den då samma smutsavvisande egenskaper.

Varför keramiskt lackskydd?

Varför är detta skydd så viktigt? Jo, alla bilar, nya som gamla, har små porer i lacken som utsätts för UV-strålar, surt regn, salt och vägsmuts. Dessa faktorer kan leda till oxidation och mattning av lacken. PPS® Ceramic ger ett robust skydd och tillför ytterligare fördelar till ytskiktet på din bil​​.

Hur fungerar det?

PPS® Ceramic skapar en tredimensionell keramisk struktur som bildar ett hårt men flexibelt skyddslager. Det skyddar och återskapar lackade ytor och fungerar även på plastdetaljer, till skillnad från många andra lackbehandlingar​​.

Testat och anpassat för Nordiska klimat

Vårt PPS® Ceramic lackskydd är noggrant testat för Nordiska förhållanden och ger ett effektivt skydd mot oxidation, sav, vägsalt och UV-strålning. Behandlingen återställer och förhöjer även lackens glans och lyster​​.

Repskydd och hållbarhet

PPS® Ceramic tillför ett skydd mot mindre repor genom sin hårdhet (6H på pencil hardness scale), samtidigt som den flexibla uppbyggnaden tillåter skyddet att anpassa sig efter lackens rörelser. Det skyddar även plastdetaljer som lister och lyktglas och passar bra på folierade bilar​​.

Lättskött och vattentålig

Ett annat framträdande drag hos PPS® Ceramic är dess ”Easy to Clean”-egenskaper. Det ger en hydrofobisk yta som tål avfettning och gör bilen lättare att tvätta med extremt hög vattenavrinning. Behandlingen tål även automattvättning​​.

Garanti och service

Waxdepån erbjuder en exceptionell garanti på PPS® Ceramic-behandlingen – hela 3 års hållbarhet eller upp till 6000 mil, utan behov av dyra underhållsbehandlingar​​. Dessutom erbjuder vi alltid en fri lånebil under behandlingstiden för din bekvämlighet​​.

Varför välja Waxdepån?

Hos Waxdepån är kvalitet och personlig service våra ledord. Vår PPS-certifierade personal ser till att din bil får bästa möjliga omvårdnad och skydd. Vår expertis och omtanke för detaljer garanterar att din bil inte bara ser fantastisk ut, utan också är skyddad mot elementen för lång tid framöver.

Vi ser självklart fram emot att hjälpa dig, oavsett bilmodell, att bevara din bils skönhet och värde. Kontakta oss för att boka din behandling eller få mer information om våra tjänster.

Gör något för din bil idag!

Ring oss så bokar vi in en tid.

…eller skicka en förfrågan
    HelrekondsprogramRekond MiniRekond UtvändigtSkyddsprogram med PPSVaxprogramPolering lackPolering strålkastareLuktsaneringTextil/Läderrengöring


    PPS Original lackskyddPPS Ceramic lackskyddPPS GlasPPS FälgPPS Textil/LäderCeraseal lackbehandlingSkyddsfolie


    (Vi delar inte dina uppgifter med någon.)