(På bilderna ovan ser du markerat i grönt hur den transparenta folien placeras. Notera att placeringen kan anpassas något baserat på bilmodell.)

Skydda din bil effektivt med stenskottsfilm: En investering för framtiden

I takt med att bilindustrin utvecklas, med allt från elbilar till avancerade förarassistanssystem, blir också behovet av att skydda dessa investeringar allt mer framträdande. En av de mest effektiva metoderna för att försvara din bil mot vardagens slitage är genom applicering av stenskottsfilm, även känd som PPF (Paint Protection Film). Denna transparenta och nästan osynliga film erbjuder en oöverträffad skyddsbarriär mot stenskott, repor, och andra yttre skador som kan försämra bilens utseende och värde. Låt oss dyka djupare in i hur stenskottsfilm kan skydda bilens mest utsatta områden.

Dörrhandtag

Dörrhandtagen är bland de mest berörda områdena på en bil. Daglig användning innebär en hög risk för repor och slitage. En skräddarsydd stenskottsfilm på dessa områden kan hålla dem ser nya ut längre.

Laddlucka för elbilar

Med den växande populariteten av elbilar har även laddluckans yta blivit en viktig punkt att skydda. Frekvent användning kan leda till kosmetiska skador som enkelt kan förhindras med PPF.

Insteg bildörr

Instegsområdet är ytterligare en zon som ständigt utsätts för slitage, särskilt på fordon med högre insteg. Stenskottsfilm applicerad på denna del av bilen kan avsevärt minska risken för repor och skador från skor och stövlar.

Takkant och glaslucka

För bilar utrustade med glasluckor eller de med markant designade takkanter är risken för skador från grenar, fågelspillning, och andra element hög. Stenskottsfilm skyddar inte bara mot fysiska skador utan hjälper även till att hålla glasytorna rena.

Strålkastare

Strålkastarna är avgörande för säker körning, men de är också bland de första att ta emot skador på fronten av bilen. Stenskottsfilm skyddar mot blekning och sprickbildning, vilket säkerställer optimal belysning på vägen.

Att investera i stenskottsfilm för dessa utsatta områden på din bil är inte bara en fråga om estetik utan också en investering i bilens långsiktiga värde och funktionalitet. Tekniken bakom PPF har utvecklats avsevärt under de senaste åren, erbjuder bättre skydd, enklare underhåll, och en nästan osynlig finish.

På Waxdepån, är vi specialister på bilvård och skyddande behandlingar, såsom professionell applicering av stenskottsfilm på alla typer av fordon.

Skyddet en bil får genom PPF är en viktig del i att bevara dess skönhet och värde över tid. Kontakta oss så kan vi berätta mer och se hur vi kan hjälpa dig att hålla din bil i toppskick, år efter år.

Gör något för din bil idag!

Ring oss så bokar vi in en tid.

…eller skicka en förfrågan
    HelrekondsprogramRekond MiniRekond UtvändigtSkyddsprogram med PPSVaxprogramPolering lackPolering strålkastareLuktsaneringTextil/Läderrengöring


    PPS Original lackskyddPPS Ceramic lackskyddPPS GlasPPS FälgPPS Textil/LäderCeraseal lackbehandlingSkyddsfolie    (Vi delar inte dina uppgifter med någon.)