Kompletterande Guide: Välj rätt ton på din solfilm

När du väljer solfilm för din bil är det viktigt att förstå de olika tonerna och hur de påverkar både bilens utseende och funktion. Waxdepån erbjuder en rad HP-toner (High Performance) som inte bara förbättrar din bils utseende utan också erbjuder olika nivåer av sol- och värmeskydd. Här är en detaljerad genomgång av våra HP-solfilmsalternativ för att hjälpa dig välja rätt ton för dina behov och din bilmodell.

HP 50% – Subtil Stil med en Rökig Look

HP 50%-solfilmen är perfekt för dig som söker en subtil förändring av din bils utseende. Denna ton ger din bil en lätt ”rökig” look utan att dramatiskt göra dina fönster för mörka. Det är en utmärkt stylingprodukt som tillför en touch av elegans till din bil samtidigt som den erbjuder ett basalt skydd mot solens strålar.

HP 30% – Distinkt Stil med Mörkare Rökig Effekt

Om du vill ta din bil styling ett steg längre är HP 30%-solfilmen ett idealiskt val. Denna ton ger en tydligare ”rökig” effekt jämfört med HP 50%, vilket resulterar i en mer markant visuell förändring. Den är populär bland bilägare som vill kombinera stil med funktion genom att minska solens inverkan utan att göra bilens fönster för mörka.

HP 20% – Perfekt för Sedanbilar och Familjebussar

För de som söker sol- och värmeskydd utan att kompromissa med säkerheten är HP 20%-solfilmen det optimala valet. Denna ton används ofta på sedanbilar och större familjebussar för att erbjuda ett effektivt skydd mot solens strålar samtidigt som det bibehåller tillräcklig sikt. Det ger en balans mellan estetik och funktionalitet, vilket gör det till ett populärt alternativ för familjefordon.

HP 15% – Populär för Sitt Utmärkta Insynsskydd

HP 15%-solfilmen är den absolut populäraste bland våra kunder tack vare dess utmärkta insynsskydd. Den här tonen är idealisk för dig som värderar din integritet högt och vill skydda bilens interiör samt passagerare från nyfikna blickar. Samtidigt erbjuder den ett starkt sol- och värmeskydd, vilket gör den till en favorit bland många bilägare.

HP 5% – Maximalt Insynsskydd

För den ultimata nivån av integritet och solskydd är HP 5%-solfilmen det bästa valet. Denna ton ger det absolut bästa insynsskyddet, vilket gör det nästan omöjligt att se in i bilen från utsidan. Den är dock inte rekommenderad för alla eftersom den kan göra det svårare att se ut från bilen under mörkerkörning och i dåligt upplysta områden som parkeringsgarage.

Att välja rätt ton på din solfilm hos Waxdepån innebär att du kan anpassa din bil precis som du vill ha den, med den perfekta balansen mellan stil, solskydd, och integritet. Oavsett vilken HP-ton du väljer, kan du lita på att du får en produkt av högsta kvalitet som möter dina behov och förväntningar. Besök oss i Täby eller kontakta oss direkt för mer information och rådgivning om den bästa solfilmslösningen för just din bil.

Gör något för din bil idag!

Ring oss så bokar vi in en tid.

…eller skicka en förfrågan
    HelrekondsprogramRekond MiniRekond UtvändigtSkyddsprogram med PPSVaxprogramPolering lackPolering strålkastareLuktsaneringTextil/Läderrengöring


    PPS Original lackskyddPPS Ceramic lackskyddPPS GlasPPS FälgPPS Textil/LäderCeraseal lackbehandlingSkyddsfolie    (Vi delar inte dina uppgifter med någon.)