Ömsom sol, ömsol vatten. Att skydda din bil mot det tuffa nordiska klimatet är en utmaning som många bilägare ställs inför. PPS® Ceramic är det senaste inom keramiska lackskydd, speciellt utvecklat för att möta dessa krav. Här går vi igenom hur PPS® Ceramic fungerar, hur behandlingen utförs och varför det är det bästa valet för att skydda din bil.

PPS® Ceramic är ett långtidsskyddande lackförseglingssystem som tål både avfettning och alla tillgängliga bilrengöringsmedel på konsumentmarknaden. Det ger lacken en hård yta med djupare glans och lyster samt ökad motståndskraft mot smuts, oxidation och ytliga repor. PPS® Ceramic är även en Easy to Clean-behandling, vilket gör det enkelt att underhålla bilens yttre utan att tillbringa timmar i tvätthallen.

Behandlingsprocessen för PPS® Ceramic innefattar följande steg:

  1. Din bil genomgår en grundlig tvätt och klossning för att avlägsna flygrost och tjärfläckar.
  2. PPS-certifierade bilvårdare polerar och inspekterar lacken.
  3. Behandlingen appliceras i två steg, inklusive behandling av exteriöra plastdetaljer som lister och lyktglas.
  4. Avslutningsvis genomförs en noggrann avsyning och kvalitetskontroll.

Behandlingen tar ungefär ett dygn (inklusive härdning), och under tiden erbjuds du en lånebil utan extra kostnad.

Det är viktigt att notera att keramiska lackskydd kan variera i kvalitet. PPS® Ceramic är dock utvecklat med den senaste tekniken, vilket innebär att det härdar snabbt och säkert, och det är fritt från farliga lösningsmedel som kan skada arbetsmiljön och miljön i stort.

PPS® Ceramic erbjuder en garanti på 3 år eller 6 000 mil, vilket grundar sig på grundliga långtidstester enligt EN ISO 11507 metod A. Denna garanti gäller även om du väljer att tvätta bilen själv, och du får utförliga instruktioner för hur du ska underhålla behandlingen.

PPS® Ceramic är det ultimata valet för att skydda din bil i det nordiska klimatet. Med en hård men ändå flexibel och miljövänlig beläggning som skyddar mot smuts, oxidation och ytliga repor, ger det din bil en djupare glans och lyster. Behandlingen är effektiv och snabb, och du får en lånebil under tiden den utförs. Med en garanti på 3 år eller 6 000 mil kan du vara säker på att din bil får det bästa skyddet på marknaden. Så investera i PPS® Ceramic idag och ge din bil det skydd den förtjänar.

Gör något för din bil idag!

Ring oss så bokar vi in en tid.

…eller skicka en förfrågan

(Vi delar inte dina uppgifter med någon.)